DISCO-TRAIN Disco Classics Party 70s 80S 90s.

Disco-Train neemt je mee terug naar de jaren ’70, ’80 en ’90. We gaan terug naar die tijd toen je nog naar school ging, toen je je eerste liefde leerde kennen of toen je als puber je eerste stappen zette in de uitgaanswereld. Beleef bij Disco-Train opnieuw het échte discogevoel.

Bij binnenkomst is de tijdmachine reeds in werking gezet. Club Nouvelle is aangekleed met retro-decors, de spiegelbollen draaien overuren en de discoverlichting zorgt voor de juiste sfeer. De Disco-Train party is een revival van de jaren ’70, ’80 & ’90 met de beste muziek van toen.

Je hoort uitsluitend de beste, de lekkerste en meest swingende Floor Fillers. Het dak gaat er af als de Top Deejays de platenkoffers openen. Moeiteloos mixen ze de ene disco kraker na de andere. Tot aan “The Last Dance” staat de dansvloer bommetje vol. Stilstaan? Onmogelijk!

Achter de draaitafels staan bekende en minder bekende toppers. DJ’s met jarenlange ervaring, die exact weten hoe ze jou een top avond laten beleven.

Bij de Disco-Train party’s staan regelmatig bekende Top DJ’s achter de knoppen, zoals DJ Sven, bekend van Radio Veronica, Radio 10 en The Holiday Rap, Bo Bellow, bekend van o.a. BNN, achter de knoppen.

Deze garantie kunnen wij je geven: bij de 70s, 80s & 90s Disco Party in Amstelveen ben je verzekerd van de beste en lekkerste disco & dance hits.

De Disco & Classics Party is natuurlijk dé gelegenheid om een vrijgezellenfeest, verjaardag of de volgende dag te vieren. Voor bedrijven en groepen heeft Disco-Train diverse mogelijkheden.

>> Leeftijd: 25+
>> Tickets: Voorverkoop: € 12,50 Aan de deur: € 15,00

>> Inclusief:
1. Gebruik van de garderobe
2. Gebruik van toilet
3. Uitgebreid buffet
4. Broodje voor onderweg naar huis
5. Parkeren, voor de deur.

Meer informatie & Voorverkoop:

https://disco-train.nl/agenda/uitgaan-amstelveen/