Club Nouvelle is een sfeervolle en gezellige uitgaansgelegenheid voor mensen vanaf 30 jaar om te dansen en te borrelen. Het is een avond voor collega’s, vrienden en vriendinnen, singels en niet-singles. Een ongedwongen gelegenheid voor iedereen vanaf 30 jaar om heerlijk te genieten van de hits van toen en nu, thema-avonden met bekende DJ’s en avonden voor bepaalde muziekgenres. Onze evenementen worden altijd voorzien met een heerlijk buffet en lekkere hapjes! Tevens beschikken wij over een ruime (gratis) parkeergelegenheid en maakt u vrij gebruik van toilet en garderobe.

Club Nouvelle is gevestigd in het gebouw van PCA-Amstelveen op de locatie Touwslagerij 11, 1185 ZP Amstelveen, telefoonnr: 020-6430393.


Donatiefeest zaterdag 8 augustus

Voor alle vrienden die ook graag willen komen of nogmaals een keer willen komen word zaterdag 8 augustus nogmaals een donatiefeest georganiseerd voor Dick Baijens.

Om de toegang gemakkelijker te maken op het feestje zullen we het op een andere wijze de kaarten toewijzen dan het eerste georganiseerde Donatiefeest.

Het bijhouden van de reserveringen is best bewerkelijk daardoor zal de communicatie niet meer via Ruud Bovenkerk gaan maar via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Via dit e-mailadres kunnen de kaarten worden besteld en vooraf worden gedoneerd. Zodat de toegang gemakkelijker zal zijn en u eerder op het feestje staat. Onze gastheer/dame zal de poort beheren zodat alleen diegene de tickets hebben worden toegelaten.

Het evenement word gehouden op het DVH Honk- en Softbalvereniging.

Wimbledonpark 2, 1185 XN Amstelveen. Dit donatiefeest is van 16:00 tot 21:00 uur.

Deze mooie locatie beschikt over een ruim opgezet terras met veel zitgelegenheden. Het evenement word geheel buiten gehouden. Binnen kan er alleen gebruik worden gemaakt van de toiletten en de bar.

Consumptie zal worden beheert vanuit de vereniging en het assortiment bestaat uit Frisdranken, Bier en Wijn. Tevens kunnen er binnen verschillende garnituren worden besteld en buiten zal er een BBQ worden voorbereid met Saté en Hamburgers.

Wij zijn erg dankbaar voor deze donatieactie en hopen dat dit nogmaals een succes word.

Bestel uw entreetickets via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..